Stichting Muziekliefhebbers
Hollands Midden

organiseert dit jaar de Taptoe Haarlemmermeer. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan met de Mars der Muzikanten in Haarlem, inmiddels omgedoopt tot Taptoe MdM Haarlem, heeft de voorzitter met zijn ervaring en kennis binnen de wereld van marching bands, het initiatief genomen voor de Taptoe Haarlemmermeer als onderdeel van het Muziekfestijn Haarlemmermeer & Meer.

www.mhem.nl

Ons verhaal

Aanvankelijk zou de taptoe in een samenwerking met de stichting MdM georganiseerd worden, waarbij de combi leidde tot een zeer breed en kwalitatief hoogwaardig programma op zowel de Taptoe MdM Haarlem als de Taptoe Haarlemmermeer. Corona gooide echter roet in het eten.
Het programma voor 2021 zal niet minder van kwaliteit zijn, maar op de breedte in soorten orkesten zal wel ingeboet worden. Hierbij zijn we mede afhankelijk van de beschikbaarheid van bands na een lange tijd zonder repetities.

Onze missie

Al onze relaties, kennis en ervaringen in te zetten om de inwoners van de Haarlemmermeer en wijde omgeving een bijzonder evenement aan te bieden, een taptoe met heel veel variatie, kwaliteit en breedte. Dit alles binnen de financiĆ«le mogelijkheden welke gegenereerd zijn. Bij dit laatste speelt de Gemeente Haarlemmermeer een doorslaggevende rol. 
Door de taptoe onderdeel te laten uitmaken van het evenement Muziekfestijn Haarlemmeer&Meer, wordt nog meer bandbreedte bereikt en kunnen wij uiteindelijk echt 'voor ieder wat wils' aanbieden. 

Klik voor meer info over het MH&M
op onderstaande button.

Onderdelen waaruint het MH&M kan worden samengesteld zijn:

MHM InConcert, Taptoe Haarlemmermeer en MHM Jeugdvestival.

De eerste is er voor zittende orkesten, de andere twee voor marching 
bands uit heel Nederland.