Stichting Mars der Muzikanten

organiseert dit jaar de 63e editie van de Mars der Muzikanten in Haarlem, inmiddels omge-doopt tot Taptoe MdM Haarlem. De Taptoe Haarlemmermeer wordt samen met de stich-ting MHM georganiseerd, als onderdeel van het evenement MHéM. De ervaring+het net-werk van de MdM, komen hier goed van pas.

www.mdmhaarlem.nl

Ons verhaal

De stichting heeft de organisatie van de MdM in 2018 overgenomen van de Haarlemse Muziek Federatie, die de mars zeven jaar lang organiseerde. Met de overgang van één van de federatiebestuursleden, naar de stichting, kwam ook alle 'know how' en het complete netwerk mee.

Op de website van de stichting, www.mdmhaarlem.nl, vindt u alle informatie omtrent het bestuur en de nodige data met betrekking tot de stichting alsmede de ANBI-status. 

De stichting Muziekliefhebbers Hollands Midden is de onder-steunende partij voor het evenement MH&M, dat als doel heeft amateurmuziekgezelschappen een podium te bieden voor meer bekendheid, optredens en ledengroei (kruisbestuiving). 

Onze missie

Al onze relaties, kennis en ervaringen in te zetten om de inwoners van de Haarlemmermeer en wijde omgeving een bijzonder evenement aan te bieden, een taptoe met heel veel variatie, kwaliteit en breedte. Dit alles binnen de financiële mogelijkheden welke gegenereerd zijn. Bij dit laatste speelt de Gemeente Haarlemmermeer een doorslaggevende rol.
Door de taptoe onderdeel te laten uitmaken van het evene-ment Muziekfestijn Haarlem&Meer, wordt nog meer band-breedte bereikt en kunnen wij echt 'voor ieder wat wils' aanbieden. De Taptoe MdM Haarlem staat volledig onder auspiciën van de Stichting MdM. Voor de Taptoe Haarlem-mermeer zal de stichting samenwerken met de Stichting MHM, die invulling zal geven aan het middagprogramma van het muziekfestijn in Hoofddorp centrum.